Belysning i Stavanger, Sandnes, Bryne, Klepp og omegn.

Belysning skaper stemning, miljø og trivsel i ditt hjem. Ett hjem består av forskjellige rom, som alle har ulikt behov for lyssetting. Behovet vil også endre seg etter livssyklusen i hjemmet. Vi leverer lyskilder til kunder i hele regionen, dette så være Stavanger og Sandnes-området. Vårt sekundære nedslagsfelt er Jæren, hovedsakelig representert ved Klepp og Bryne. Se gjerne vårt utvalg i nettbutikken, eller kontakt oss dersom du lurer på noe.
Arne Byberg tar av seg både salg av produkter, samt selve installasjonen. Våre medarbeidere innehar solid kompetanse på å velge ut riktig lys til riktige rom. Ta gjerne kontakt for inspirasjon, veiledning, nyttige tips, uoppfordrende tilbud og en god lys-prat.

Ulik belysning for ulike behov

Å finne belysning for deg og ditt hjem ut ifra dine behov og utgangspunkt, er noe vi ønsker å hjelpe deg med. Når vi snakker om belysning skilles det mellom allmennbelysning, arbeidslys og dekorbelysning. Vi har lang erfaring og gode kunnskaper om de ulike typene, som er tilstrekkelig for å kunne skape den riktige og gode atmosfæren for deg og dine. Vi støtter oss bak ordtaket «Mye lys er nødvendigvis ikke riktig lys».

Lys i flere former og fasonger

Belysning kommer i flere former og fasonger, og bør gi boligen din ett nytt og spennende særpreg. Hva rommet brukes til, er viktig å tenke på når du velger dine foretrukne produkter. Eksempelvis stue og kjøkken har andre behov enn et soverom.
Vi tilbyr et stort utvalg av produkter for innvendig og utvendig bruk. Klikk deg inn på kategoriene under for å se hvilke produkter vi tilbyr. Kontakt oss også gjerne her for andre spørsmål vedrørende området.

LED-belysning

LED-belysning er veldig i vinden for tiden. Ønsker du mer informasjon om LED, ikke nøl med å ta kontakt – vi har svarene! Under ser du noen av fordelene med denne typen lyskilde:

  • Mindre brannfare
  • Lavere driftskostnader
  • Økt levetid
  • Miljøvennlig
  • Ikke strålevarme