Elektriker i Stavanger, Sandnes, Klepp, Bryne

Vi er din lokale elektriker i Stavanger og omegn. Alle typer elektrikertjenester til både privatpersoner og næringsliv utføres av våre elektrikere. Vi er opptatt av at vi kan bistå våre kunder med alt innen elektro, slik at man slipper å forholde seg til flere aktører. Dette gjør det lettere for deg i en prosess du ønsker skal foregå på en rask og effektiv måte. Om du derfor kontakter oss, skal du være sikret en elektriker i Stavanger som kan bistå deg med alt innen elektriske tjenester.

Noen av våre hovedområder innbefatter elektriske installasjoner, montering av elbilladere, skifte av sikringsskap og så videre. Ta kontakt med oss i dag for gratis befaring!

Les mer om noen av våre elektrikertjenester

Sikringsskap

Sikringsskap er et nokså vanlig område innenfor elektrikertjenester til private hjem. Ditt sikringsskap er noe mer enn en oppbevaringsplass for dine batterier, nøkler, lommelykt og papir! Det er selve hjerte i ditt elektriske anlegg.
I dagens nye elektriske anlegg monteres jordfeilautomater og overspenningsvern som standard. En sjekk av ditt sikringsskap er en elektrikertjeneste som det anbefales å utføres jevnlig. Ta kontakt her om du ønsker en kontroll eller utbytte av ditt sikringsskap!
På eldre anlegg anbefales en oppgradering, da du som forbruker benytter flere pluggbare elektriske artikler (duppeditter) i dag enn det som var vanlig før. Eldre sikringsskap er ikke dimensjonert for denne økningen. En oppgradering av innmaten i ditt eldre sikringsskap til jordfeilautomater og overspenningsvern, vil øke person sikkerheten og reduserer brannfaren for deg og din familie.

Fordeler med bruk av jordfeilautomater:

  • Lavere brannfare
  • Høyere personsikkerhet
  • Bedre funksjonalitet
  • Ikke mørklagt hus
  • Økt levetid elektriske artikler

Fordeler med overspenningsvern:

  • Beskyttelse mot overspenninger på nettet
  • Forhindre skade på elektrisk utstyr
  • Mulighet for rabatt på boligforsikring

Elektrikertjenester
Elektrikertjenester Stavanger

El-kontroll bolig

Ta sikkerheten til din familie på alvor, få utført en El-kontroll! Rapporter fra brannvesenet og DSB viser at en stor andel branner i norske hjem skyldes feil og mangler i elektriske installasjoner, og pluggbare elektriske komponenter.
Flere forsikringsselskaper tilbyr i dag ordninger hvor du kan få årlig rabatt på din boligforsikring, dersom du gjennomfører en el-kontroll av NEMKO sertifisert personell.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker en el-kontroll av ditt bygg eller bolig!